kedd, május 21, 2024
Korábbi hirdetéseink

Húsvétvasárnap, Krisztus feltámadása – 2019. április 21.

 1. A héten húsvét nyolcadát ünnepeljük, jövő vasárnap az isteni irgalmasság vasárnapja lesz.
 2. Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Megjelent SZÍV-HANG újságunk legújabb száma, családonként vigyünk belőle 1-1 példányt.
 4. Ma ételszentelésre a reggeli 7-es és 9-es szentmise után kerül sor.
 5. Holnap, húsvét hétfőn reggel ½ 8-kor és este 6 órakor lesz szentmise.
 6. Hálásan köszönjük a kedves Testvérek adományait a szent sír- és a templom húsvéti díszítésére, illetve külön köszönjük a részvételt templomunk húsvéti előkészületeiben, a Passió előadásában, illetve az énekkar és a ministránsok szolgálatát.
 7. Pénteken délután 3 órától vezetett szentségimádás lesz, este 7 órától pedig a regnumi ifi közösségek tartanak egy órás vezetett szentségimádást.
 8. Papírgyűjtés lesz április 26-tól május 9-ig. A konténer a templom oldalánál lesz a megszokott helyen.
 9. Szombaton, április 27-én a reggeli szentmise kivételesen délelőtt 10 órakor lesz, a kamilliánus lelkinap keretében. Mise után a közösségi házban folytatódik a lelkinap. A reggeli ½ 8-as mise elmarad, az esti 6-os meg lesz tartva.
 10. Szombaton lesz az apa-kör zarándoklata.
 11. Jövő vasárnap délután 3 órakor irgalmasság imaórája lesz.
 12. Még van néhány hely a májusi csíksomlyói zarándoklatra, május 30-tól június 3-ig lesz. Részletek a plakáton és a honlapon olvashatók.
 13. A Jézus Szíve nővérek hat napos gyermektábort szerveznek Ráróspusztán, Nógrád megyében július 21-27-ig. Meghívó és jelentkezési lap a hirdető asztalon található.
 14. Június utolsó hetében (24-28) tartjuk plébániánk hittanos napközis táborát. A táborra azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akik mind az 5 napon velünk tudnak lenni. Részletek a templom bejáratánál található Jelentkezési lapon olvashatók.
 15. A Jézus Szíve nővérek családi tábort szerveznek július 4-7 között a Bakonyban, Városlődön. Jelentkezési lap a templom bejáratánál található, jelentkezni a nővéreknél lehet május 31-ig.
 16. A főplébánia nyári ifjúsági táborára Áron atyánál lehet jelentkezni.
 17.  A személyi jövedelemadó 1%-ról való rendelkezéssel kapcsolatban szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe plébániánk alapítványát, a „Krisztus és Mária Segítsége Alapítványt”, amelynek adószáma: 19673611-1-43. Köszönjük, ha rendelkezésével ezúton is támogatja plébániánk közösségét! Az egyházakra vonatkozó 1% rendelkezésnél a Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011.
 18. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy aki teheti, rendezze az egyházi hozzájárulását, amelynek ajánlott összege az éves nettó jövedelem 1%-a.