péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 11. vasárnap – 2021. június 13.

 1. Ma 9 órakor Te Deum, tanévzáró hálaadó szentmise lesz, ahová szeretettel várjuk a tanárokat és diákokat is. Hálás szívvel köszönjük meg Istennek az erőt, amit a járvány jegyében elmúlt tanév nehézségeinek leküzdéséhez adott!
 2. Pénteken, az egész napos Szentségimádás napján a papokért, szerzetesekért, az életüket Isten szolgálatára felajánlókért imádkozunk 19-20 óráig.
 3. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az úrnapi szentmise és körmenet előkészítésében, megvalósításában részt vettek, odaadó munkájukkal segítették a az Úrnapja méltó megünneplését
 4. Varjú Imre atya pappá szentelésének 65. évfordulóján vasmisében adtunk hálát az Úrnak Imre atyáért, az ő hűséges szolgálatáért. Mindenkinek köszönetet mondunk, akik az ünnep szervezésében, szolgáltatásaiban, ajándék készítésében részt vettek, örömöt okoztak Imre atyának.
 5. Kántor urunk, Szigmond Attila és jegyese, Kiss Réka június 25-én, pénteken mondanak örök esküt egymásnak. Ünnepeljünk velük, imádkozzunk értük!
 6. Rövidül az idő a NEK-en való részvétel regisztrációjára. Első lépés, hogy valaki NEK csoportként, csoportregisztrációval bejelenti a családját. Utána az egyes családtagok ehhez a család csoporthoz hozzáköthetik magukat, így egymás közelébe kaphatnak jegyet. Végül mindenki adja meg egyénileg, melyik eseményeken kíván részt venni. Bonus: a plébániát is létrehoztuk csoportként, ahhoz is mindenki hozzákötheti magát, és akkor a plébánia családjai is egymás mellé kerülnek. A plébánia kódja: IEC-HYV9. Már többeknek sikerült. Hajrá!
 7. Balázs atya újmiséje templomunkban 2021. június 26-án este 6 órakor lesz. A szentmisét szokásos módon agapé követi. Úgy erre, mint a szentelési ajándékokra, és egyszerűen a papi élet kezdetéhez köszönettel fogadunk az erre felcímkézett perselyben adományokat. Az újmisés paptól szentmiséket is kérhetünk, talán helyes rábízni, hogy mikor mutatja be a kért szentmiséket.
 8. Előre jelezzük, hogy június 21, 23, 25-én reggel 8 órakor lesz szentmise a napközis tábor résztvevő diákjaival együtt.
 9. Nyári táboraink tervezett időpontjai változatlanok:
  Napközis tábor általános iskolásoknak: június 21-25,
  Ifitábor: június 26-július 1.
  Lelkes napok: július 5-10, Lelkes nyári esték: július 19-23.
  A plébánia táboraira jelentkezni lehet a honlapra kitett űrlapon június 18-ig.
  A Jézus Szíve Nővérek által szervezett táboraink:
  Nővérek családi tábora: július 2-4, Nővérek napközis gyermektábora: július 12-14.