péntek, július 12, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 33. vasárnap 2020. – november 15.

  1. Novemberben hétfőnként és péntekenként az esti szentmiséket elhunyt szeretteinkért ajánljuk fel. Miseszándékokat a kijáratnál található külön dobozba dobhatjuk be.
  2. Temetőlátogatásra a teljes búcsút a vírusra való tekintettel egész hónapra engedélyezi a pápa. Ezzel kapcsolatban szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Magyar Kurír honlapján található dokumentumot. A teljes búcsú elnyerésének szokásos feltételei: gyónásban megtisztult szívvel szentáldozáshoz járulni, elmondani egy Miatyánkot, egy Hiszekegyet és egy Dicsőséget a Szentatya szándékára, és elvégezni az előírt jó cselekedetet, most a temetőlátogatás.
  3. Péntekenként a kijárási korlátozás miatt csak az esti szentmiséig lesz szentségimádás. A bibliaórát a szentmise prédikáció keretében tartja Gábor atya, várhatóan 7 óra körül el tudunk indulni haza.
  4. Most pénteken délután 5 órától lesz egy órás csendes szentségimádás papjainkért.
  5. Jövő vasárnap a karitász javára lesz országos gyűjtés.
  6. Várhatóan november 23-ig tart a papírgyűjtés, a konténert a szokásos helyen a templom mellett találjuk.
  7. A munkatársak betegsége miatt ezen a héten az irodába előzetes telefonos bejelentkezés után lehet jönni. Az üzenetrögzítőn hagyott üzenet alapján mindenkit visszahívunk.
  8. Az előzetesen már hírdetett ifjúsági lelkigyakorlatot online tartjuk meg a 13 éen felüli fiatalok számára november 20-án, pénteken 19:30-tól 21:00-ig és november 21-én, szombaton 9:00-tól 19:30-ig. Regisztrálni a plébániai honlapon keresztül lehet.