vasárnap, június 23, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 7. vasárnap

2023. február 19.

1.     Saját farsangunk február 19 vasárnap, du. 4 órakor kezdődik, az Apatánc próbáira várjuk a vállalkozó édesapákat. Az Apatánc szervezője Náfrádi Attila.

2.     Egyházmegyei ifjúsági lelkigyakorlatot szerveznek Péliföldszentkereszten a Jézus Szíve Nővérek március 10-12e között a 16-30 éves fiataloknakJelentkezési határidő február 19. A nővérekkel kell egyeztetni az utazással kapcsolatosan.

3.     Ökumenikus békeimára hívunk péntekre, a háború kitörésének 1. évfordulójára tehát 24-én pénteken 16 órára a Hargita térre Fadrusz János keresztjéhez. A katolikus, a lutheránus, a kálvinista és az unitárius egyház papja, lelkésze is imádkozni fog.

4.     Bibliaóra lesz, a szokott időben, pénteken este 7 órakor.

A lezajlott szavazás szerint a keresztutak időpontja este 8 óra.

5.     Február 25-én új időpontban, 17:00-tól kezdődő következő koncertünkre várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt a Lőrinci zenés esték 8. alkalmára. A műsort a Pest-Buda vonósnégyes adja, részletek a plakáton. Az eddigi koncertjeinktől eltérően most csak hangszeres zenét hallhat, aki eljön.

6.     Március 1-től indul a “Nyugdíjas ping-pong klub”. Szerda délelőttönként 9-11-ig az Új Közösségi házban. Váltó cipőt hozni kell, amiben játszani lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk !

7.     Emberhalász Szemináriumotindít Bartha Angéla szociális testvér, 9 estés lesz, részletek a szórólapon és a plakáton.

8.     A ministránsoknak alföldi biciklitúrát szervezek július 24 és 30 között a Délvidéken, Szerbiában, az ottani magyar falvak, katolikus közösségek meglátogatásával. Szülőket kérem, beszéljék meg a részvételt családi körben, igazából néhány szülő részvétele is jól jöhetne.

9.     Szentföldi zarándoklatot is szervezek november 4 és 11 között. Jelzem, hogy korábban egy rövidebb periódust hirdettem, de jelen terv szerint így, egy hétre mennénk.A részletes programot rövidesen küldöm elektronikusan. Várható költség 1300 dollár + a repülőjegy fejenként.

10.           A Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola ismerkedő foglalkozást, „iskolacsipegetőt”, nyílt órákat és természetesen felvételt hirdet, részletek a kitett plakáton.

11.           A Liliomkert Katolikus Óvoda is felvételt hirdet. Részletes információkat találnak a plébániai faliújságra kihelyezett plakáton és az óvoda honlapján.

12.  A Jézus Szíve Nővérek várják a jelentkezéseket a nyári táborokra.

(Családi tábor: 2023. július 6- július 9-ig Tiszavasvári

gyerektábor (ott alvós): 2022. július 16-22-ig Ráróspuszta)

Jelentkezni a je***************@gm***.com e-mail címen, vagy a nővéreknél lehet.