vasárnap, június 23, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Krisztus, a mindenség királya – 2020 november 22.

1.      Novemberben hétfőnként és péntekenként az esti szentmiséket elhunyt szeretteinkért ajánljuk fel. Miseszándékokat a kijáratnál található külön dobozba dobhatjuk be.

2.      A bűnbánat szentségét általános feloldozás formájában szolgáltatjuk ki a szentmisék elején a Bíboros Úr által a járvány idejére adott felhatalmazás alapján. Mivel a vasárnapi szentmise nem mindenkinek kötelező, aki csak a szentségben kíván részesedni, maradjon a templomudvaron, ahová kihangosítjuk a szentmisét, és a szentség kiszolgáltatása után törvényesen távozhat. A szentséget azok nyerhetik el, akik készültek arra, hogy személyes gyónásban felsorolják bűneiket, és nyitottak arra, hogy ezt a későbbiekben megtegyék.

3.      Ma a karitász javára lesz országos gyűjtés.

4.      Péntekenként a kijárási korlátozás miatt csak az esti szentmiséig lesz szentségimádás. A bibliaórát a szentmise prédikáció keretében tartja Gábor atya, várhatóan 7 óra körül el tudunk indulni haza. A bibliaóra terveink szerint online is megtekinthető lesz.

5.      November 23-ig tart a papírgyűjtés, a konténert a szokásos helyen a templom mellett találjuk.

6.      A munkatársak betegsége miatt ezen a héten az irodába előzetes telefonos bejelentkezés után lehet jönni. Az üzenetrögzítőn hagyott üzenet alapján mindenkit visszahívunk.