csütörtök, szeptember 21, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Karácsony utáni II. – vasárnap 2021. január 3.

  1. Hétfőtől folytatódnak a szokásos hittanórák, a Karácsony előtti rendben, tehát általában internetes formában.
  2. Szerdán, január 6-án, Vízkereszt ünnepe lesz, amely kötelező ünnep (természetesen a járvány idején érvényes engedményekkel mindazok javára, akik veszélyben érzik magukat, vagy veszélyben lévő személyekről gondoskodnak). Reggel ½ 8-kor és este 6-kor ünnepi szentmisét tartunk.
  3. Vízkereszt napjától szívesen vállalkozunk ház- és lakásszentelésekre, aki igényli, kérjük, hagyja meg nevét, telefonszámát és lakcímét a sekrestyében, vagy küldje el mindezt a plébánia e-mail címeire.
  4. A héten csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádás lesz.
  5. Pénteken első péntek lesz, Krisztus Urunk halálára emlékezve engeszteljünk bűneinkért!
  6. Pénteken az evangelizáció iskolája az esti szentmise után lesz megtartva, és közvetíteni is fogjuk. Bibliaóra tehát most pénteken nem lesz, jövő pénteken folytatódik.
  7. Jelezzük, hogy a szentmise szándékok tiszteletdíját a 2021 évre a főegyházmegye fölemelte, csöndes szentmise 2000 Ft, énekelt szentmise 4000 Ft. Az eddig előjegyzett 2021 évi szentmisékre ez természetesen nem vonatkozik.
  8. Február 15-én kezdődik a jegyes kurzus. Mielőbb, de legkésőbb január 31-ig várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik 2021-ben szeretnének templomunkban házasságot kötni. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein lehet.