péntek, szeptember 22, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Húsvét 6. vasárnapja – 2022. május 22.

 1. Május végéig mondjuk a Loretói litániát a reggeli szentmisék után (zsolozsma helyett), és az esti szentmisék előtt.
 2. Pénteken lesz Bibliaóra, a szokott helyen és időben.
 3. A plébániai közbenjáró csoport szeretettel hív mindenkit most pénteken, május 28-án az esti szentmise után 19:15-21 óráig tartó közbenjáró, dicsőítő imaestre a templomba. Aki szeretne áldásban részesülni, dallamokban elmerülni, megbocsátásra lelni, Szentlelket befogadni, annak itt a helye.
 4. Szombaton az esti szentmise latin nyelvű lesz.
 5. Vasárnap este, a szentmise után 19:30 h-kor folytatódik a Lőrinci Zenés Esték rendezvénysorozata. A Magyar Rádió Énekkarának énekművészei adják a jótékonysági koncertet, aminek kapcsánaz orgona felújítására adakozhatunk. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Híveket!
 6. Június 5-én, Pünkösdvasárnap, az elsőáldozási 9 órás szentmise után gyermeknapi rendezvényt tartunk, így a fél 11-es szentmise elmarad.
 7. A tartós élelmiszergyűjtés még folytatódik (liszt, olaj, cukor, rizs, ételízesítő, tartós tej, tészták, kekszek, édességek) és gyűjtjük a tisztálkodáshoz szükséges dolgokat is (szappan, tusfürdő, sampon, pelenkák, bébi és higiéniai dolgok), melyeket irodaidőben lehet leadni a plébánián. Június elején visszük át az adományokat Kárpátaljára.  Isten áldása legyen minden Adakozón!
 8. Kint van a konténer a templom mellett. Május 26-ig tart a papírgyűjtés, éljünk a duplán jó lehetőséggel: felszabadul a hely a lakásban s a templom megkapja és felhasználhatja a leadott papírok árát. Határidő után ne hozzunk anyagot, mert nem tudjuk hol tárolni.
 9. Meghirdettük a buszt diakónusunk, Feri atya 2022. június 18-i papszentelésére, Esztergomba. 5o fős a busz, az útiköltség 2000 Ft/fő. Eddig nagyon gyér az érdeklődés, kérjük, aki szívesen jönne és csatlakozna a csapathoz, jelezze szándékát, mert elégtelen jelentkező esetén sajnálattal lemondjuk a buszt.
  Jelentkezni lehet a sekrestyében, az irodában vagy közvetlenül Stefinél (06 20 342 7853). Ha anyagi akadálya lenne a részvételnek, azt is megoldjuk, kérjük, jelezze.
 10. Új élet Krisztusban lelkigyakorlatot tart a Szent Margit templomban Beke Tünde Lídia bencés obláta 2022. június 10-12. Jelentkezni lehet a kitett jelentkezési lapokon.
 11. A Jézus Szíve Nővérek várják a jelentkezéseket a meghirdetett nyári táborokra.
 12. Plébániánk napközis táborát 2022. június 27- július 1. között tartjuk, melyre szintén várjuk a jelentkezéseket. Jelentkezni lehet a ta***@sz********************.hu e-mail címen.
 13. Köszönetet mondunk azoknak az adófizetőknek, aki adóbevallásukban megjelölték az 1-1 % kedvezményezettjének a Magyar Katolikus egyházat és Alapítványunkat!