vasárnap, június 23, 2024
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Évközi 4. vasárnap – 2021. január 31.

  1. Kedden Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. A hozott gyertyákat a két szentmise keretében megszenteljük.
  2. Szerdán, Szent Balázs ünnepén a reggeli szentmise végén és a vasárnapi szentmisék végén Balázs-áldás lesz. Az egyház mindenkit meg akar áldani, függetlenül attól, hogy szokott-e szentáldozáshoz járulni, de mindenkit csak évente egyszer. Ezért, aki szerdán a szentmisében vagy az iskolában megkapja az áldást, vasárnap már ne kérje, mert az igazából hitetlenség volna a szerdai áldás kapcsán
  3. A héten csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádás lesz.
  4. Pénteken első péntek lesz, Krisztus Urunk halálára emlékezve engeszteljünk bűneinkért!
  5. Pénteken az evangelizáció iskolája az esti szentmise után lesz megtartva, közvetíteni is fogjuk. Bibliaóra tehát most pénteken nem lesz.
  6. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.
  7. Előre hirdetjük, hogy általános feloldozás legközelebb február 14-én, hamvazó szerda előtti vasárnap lesz templomunkban. Erre készüljünk fel egyénileg lelkiismeret-vizsgálattal. Személyes gyónásra előzetes egyeztetés alapján van mód továbbra is.
  8. Ifjúsági lelkigyakorlatot tartunk a 13 éven felüli fiatalok számára az őszi lelkigyakorlathoz hasonló kreatív módon február 26-tól 28-ig (pénteken este, szombaton napközben és vasárnap délután az esti misével együtt). Jelentkezni lehet a honlapon megosztott űrlapon.