péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Karácsony utáni II. vasárnap – 2020. január 5.

  1.  A héten Urunk megjelenése (Vízkereszt) és Penyaforti Szent Rajmund áldozópap ünnepe lesz.
  2. Hétfőn, január 6-án, Vízkereszt ünnepe lesz, amely kötelező ünnep. Az ünnepi szentmise este 6 órakor lesz, a reggeli ½ 8-as misén részt vesznek a Szent Lőrinc Iskola diákjai is.
  3. Pénteken az esti 6-os szentmise plébániánk kisközösségeinek a szentmiséje lesz.
  4. Szombaton ismét szeretettel várjuk a családokat egy csipkebogyószedéssel egybekötött félnapos kirándulásra. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon találhatók.
  5. Jövő hétvégén alapítványunk rászorulók számára gyűjt támogatást. A borítékok a kisasztalon találhatók a kijáratnál, amit a sekrestyében kérünk leadni. Köszönjük!
  6. Már lehet szentmise szándékot előjegyeztetni a 2020. évre a sekrestyében és a plébánián egyaránt.
  7. Január 18-án, szombaton korcsolyázni hívjuk a ministránsokat a Városligeti Műjégpályára. Reggel ¾ 9-kor találkozunk a plébánia előtt és várhatóan délután 3 órára érkezünk vissza.
  8.  Január 20-án kezdődik a jegyes kurzus. Várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik 2020-ban szeretnének templomunkban házasságot kötni. Jelentkezni a plébánia elérhetőségein lehet.
  9. Február 8-án este 7 órától a Soroksár-Újtelepi Szent István Plébánián espereskerületi „Retro-party” lesz 14-21 éves fiatalok számára. Részletek a hirdetőtáblán hamarosan olvashatók.