péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Nagyböjt 2. vasárnapja – 2019. 03. 17.

 1.  A héten Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese és Mongrovejói Szent Turibius püspök ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Idén is szeretnénk Passiójátékkal emlékezni Krisztus megváltó szenvedésére, melyhez várjuk a szereplők jelentkezését. A próbák csütörtökönként vannak 19 órakor a templomban. Részletek a szórólapon.
 4. Nagyböjtben péntekenként este ¼ 6-kor végezzük a keresztutat.  Ezen a héten a Házas-kör vezetésével imádkozzuk Urunk szenvedésének állomásait.
 5.  Ma a ½ 11-es szentmise keretében lesz a betegek szentségének kiszolgáltatása. Fontos, hogy a szentség felvételére szívünket megtisztítva szentgyónással készüljünk.
 6.  Ma a ½ 11-es szentmisén templomunk kórusa énekel.
 7.  Szombaton este 6 órakor megújulási imaest lesz templomunkban Henrik atya vezetésével.
 8. Jövő vasárnap a 9-es szentmisén lesz az édesapák megáldása Szent József ünnepéhez kapcsolódóan. Édesanyák megáldása május első vasárnapján lesz.
 9. Jövő vasárnap a 9-es mise után Családi Sport- és Kézművesnap lesz a templomkertben. Részletek a szórólapon, a plakáton és a honlapon olvashatók.
 10. Március 30-án, szombaton ismét várjuk a családokat egy félnapos kirándulásra a solymári várhoz. Részletek a hirdetőtáblán és a honlapon megtalálhatók.
 11. A következő hetek során szeretnénk újra útjára indítani templomunk gyermekkórusát, amely előre láthatólag 2-3 hetente, a vasárnapi 9-es misén szolgálna. A próbák a szentmisék előtt lesznek. Szeretettel kérjük minden énekelni vágyó, legfeljebb 8. osztályos gyermek jelentkezését. Erre a kijáratnál elhelyezett kis dobozba dobott jelentkezési lappal, vagy személyesen kántorunknál ill. Kitka Zsuzsinál van lehetőség.
 12. Még lehet jelentkezni az április 5-től 7-ig tartó házaspáros lelkigyakorlatra. A teljes részvételi díj 36.000.- Ft házaspáronként. Részletek a jelentkezési lapon is olvashatók, amely elérhető a templom kijáratánál és plébániánk honlapján.
 13.  Még van néhány hely a májusi csíksomlyói zarándoklatra, május 30-tól június 3-ig lesz. Részletek a plakáton és a honlapon olvashatók.
 14. A főplébánia nyári ifjúsági táborára Áron atyánál lehet jelentkezni.
 15. A templomunk fűtéskorszerűsítésére adományukat a sekrestyében, az irodában, csekken vagy banki átutalással juttathatják el „céladomány” megjelöléssel. Eddig sikerült előkészíteni a kazánházat, elkezdtük a fővezetékek egy részének a kiépítését, kicseréltük a kazánt, és elkészült a mosdó helység. A korszerűsítés lehetővé teszi majd az egész templom padlófűtését, külön körök kialakítása pedig a hittanterem fűtési szabályozását is lehetővé tenné. Júliusban és augusztusban tervezzük a kivitelezést. Szeretettel kérjük a kedves testvérek nagylelkű támogatását.
 16. Elkezdődtek a beiratkozások a következő tanévre. Szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe a Liliomkert Katolikus Óvodát, amelynek honlapján olvashatók részletes információk a beiratkozásról.
 17. Március 24-31-ig tartós élelmiszert gyűjtünk rászoruló testvéreinknek. Az adományokat a Szent Antal szobor előtt lehet  elhelyezni. Az összegyűjtött tartós élelmiszereket a karitász csoport osztja ki a családoknak. Minden adományozónak köszönjük a segítséget!
 18. A személyi jövedelemadó 1% rendelkezésével kapcsolatban szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe plébániánk alapítványát, a Krisztus és Mária Segítsége Alapítványt, melynek adószáma: 19673611-1-43. az alapítvány a bevételeiből a rászorulókat, az ifjúságot, a családokat és az időskorúakat támogatja. Köszönjük, ha rendelkezésével ezúton is támogatja plébániánk közösségét!
 19. Az Apa-kör következő összejövetele 21-én csütörtökön 20 óra 21 perctől lesz. Szeretettel várunk minden édesapát!