péntek, szeptember 22, 2023
Korábbi hirdetéseink

Nagyböjt 4. vasárnapja – 2019. március 31.

 1.  A héten Paolai Szent Ferenc remete, Szent Izidor püspök és Ferrer Szent Ferenc áldozópap ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Csütörtökön 17 órától első csütörtöki Szentségimádás lesz.
 4. A héten első péntek lesz, ne feledkezzünk meg az engesztelésről.
 5. Pénteken a megszokott módon, 15 órától lesz vezetett Szentségimádás.
 6. Nagyböjtben péntekenként este ¼ 6-kor végezzük a keresztutat. Az imádságot ezen a héten az Életút imacsoport vezeti.
 7. Szombaton 17 órától első szombati Rózsafűzért imádkozunk.
 8. Jövő vasárnap a Szentföld javára lesz országos gyűjtés.
 9. Köszönjük a Családi Sport- és Kézművesnap szervezőinek és segítőinek áldozatkész munkáját!
 10. A hétenösszegyűjtött tartós élelmiszereket a karitász csoport osztja ki a rászoruló családoknak. Minden adományozónak köszönjük a segítséget!
 11. Templomunk húsvéti nagytakarítása április 13-án szombaton lesz a reggeli Szentmise után. Kérjük, hogy aki tud, hozzon magával takarító eszközöket. Minden segítő kezet szeretettel várunk.
 12. Április 13-án szombaton délután lelki nap lesz a nővérek rendházában, délután 3 órától lehet érkezni, ½ 4-kor kezdődik a tanítás. A 6 órai szentmise után lesz bűnbánati liturgia, Szentségimádás és gyónási lehetőség is. Kérjük a kedves testvéreket, hogy ne hagyják a nagyhétre a szentgyónás elvégzését. A gyónások rendje megtalálható a hirdetőtáblán, a honlapon és a gyóntató fülkék bejáratánál.
 13. Előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy nagycsütörtökön és nagypénteken plébániánkon nem lesz irodai szolgálat. Megértésüket köszönjük!
 14. A következő hetek során szeretnénk újra útjára indítani templomunk gyermekkórusát. Jelentkezni a kijáratnál elhelyezett kis dobozba dobott jelentkezési lappal, vagy személyesen kántorunknál ill. Kitka Zsuzsinál van lehetőség.
 15. Ma még lehet jelentkezni az április 5-től 7-ig tartó házaspáros lelkigyakorlatra. Részletek a jelentkezési lapon is olvashatók, amely elérhető a templom kijáratánál és plébániánk honlapján.
 16.  Még van néhány hely a májusi csíksomlyói zarándoklatra, május 30-tól június 3-ig lesz. Részletek a plakáton és a honlapon olvashatók.
 17. Június utolsó hetében (24-28) tartjuk plébániánk hittanos napközis táborát. A táborra azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akik mind az 5 napon velünk tudnak lenni. Részvételi díj 6.000.- Ft, szociális alapon kérhető támogatás. Jelentkezési lapok a kisasztalon találhatók. A kitöltött jelentkezési lapot a plébánián irodaidőben, vagy a 9 órai szentmisék után a sekrestyében lehet leadni a részvételi díjjal együtt. Az első 40 leadott jelentkezési lapot tudjuk elfogadni. Jelentkezési határidő: május 26.
 18. A Jézus Szíve nővérek családi tábort szerveznek július 4-7 között a Bakonyban, Városlődön. Jelentkezési lapok a hirdető asztalon találhatók. Jelentkezni a nővéreknél lehet május 31-ig.
 19. A főplébánia nyári ifjúsági táborára Áron atyánál lehet jelentkezni.
 20. Kezdődik a személyi jövedelemadó bevallások ideje. Az 1% rendelkezésével kapcsolatban szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe plébániánk alapítványát, a Krisztus és Mária Segítsége Alapítványt, melynek adószáma: 19673611-1-43. Az alapítvány a bevételeiből a rászorulókat, az ifjúságot, a családokat és az időskorúakat támogatja. Köszönjük, ha rendelkezésével ezúton is támogatja plébániánk közösségét! Az egyházakra vonatkozó 1% rendelkezésnél a Magyar Katolikus Egyház kódja: 0011.
 21. Szeretettel kérjük a kedves testvéreket, hogy aki teheti, már az első félévben rendezze az egyházi hozzájárulását, amelynek ajánlott összege az éves nettó jövedelem 1%-a.
 22. Elkezdődtek a beiratkozások a következő tanévre. Szeretettel ajánljuk a szülők figyelmébe a Liliomkert Katolikus Óvodát, amelynek honlapján olvashatók részletes információk a beiratkozásról.