szombat, december 2, 2023
Korábbi hirdetéseink

Évközi 33. vasárnap – 2019. november 17.

 1.  A héten Szent Péter- és Szent Pál Bazilikák felszentelése, Árpád-házi Szent Erzsébet, a Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban, Szent Cecília, Szent I. Kelemen pápa és Krisztus, a mindenség Királya ünnepe lesz.
 2.  Isten éltesse a névnapjukat, születésnapjukat és a házassági évfordulójukat ünneplő Testvéreket.
 3. Novemberben hétfőnként és péntekenként a reggeli szentmiséket elhunyt szeretteinkért ajánljuk fel. Miseszándékok és adományok a kijáratnál található külön perselybe dobhatók be.
 4. Szerdáig tart a papírgyűjtés,a konténer a templomkertben, a Petőfi utcai oldalon található.
 5. Csütörtökön este 20 óra 21 perckor kezdődik az Apa-kör a plébánián.
 6. Szombaton ismét szeretettel várjuk a családokat egy félnapos kirándulásra, az ócsai Nagy-erdőbe. Az útvonal babakocsival is végig járható. Részletek a hirdetőtáblán és itt a honlapon találhatók.
 7. Szombaton, Krisztus Király ünnepének előestéjén világméretű Szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket délután 5 órára.
 8. Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára. Kérjük a kedves Testvérek nagylelkű támogatását.
 9. Templomunk kórusai „Advent-kezdő” zenés áhítatot tartanak november 30-án az esti szentmise után. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 10. „Ízleljétek és lássátok!” rendezvény november 30-án, szombaton este 7 órától lesz a közösségi házban. Regisztráció szükséges, részletek a plakáton olvashatók.
 11. Örömmel értesítjük a kedves Testvéreket, hogy a templom takarítása megújult: egyrészt eszköztárában, másrészt szervezésében. Létrejött ugyanis a „Templomtakarítást Szervezők” (TTSZ) csapata. Aki csatlakozni szeretne, keresse meg Rostás Péterné Stefit, vagy Mátyássi Ferencné Katit. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
 12.  Elkészültek az új ajtók a gyóntató helységekhez, amelyek lehetővé teszik, hogy kerekesszékkel is használhatók legyenek. Kérjük, hogy csak szentgyónás céljából vegyük igénybe a helységeket, a gyermekek számára a gyermekmegőrzőt ajánljuk játék céljából. Gyóntatáskor, kérjük figyeljenek, hogy diszkrét távolságra helyezkedjenek el a gyóntató helység előtt, és erre  szeretettel hívják fel egymás figyelmét is.
 13. A kijáratnál található a NEK papír alapú „Családi szálláshely felajánlás” adatlap, melyet kitöltve a sekrestyébe vagy az irodába adhatják le a kedves Testvérek, amit mi szívesen továbbítunk.
 14. Év végéhez közeledve, kérjük, hogy aki még nem rendezte az idei egyházi hozzájárulását (közismert nevén „egyházi adót”), törekedjen anyagi támogatásával részt vállalni közösségünk életéből. Irányadó összegnek a nyugdíj, illetve a kereset nettó jövedelem 1 %-a van megjelölve.