szombat, december 2, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Advent 2. vasárnapja – 2020. december 6.

  1. Adventben a Roráte misék hétfőtől szombatig minden nap reggel ½ 7-kor kezdődnek, előtte az Úr angyala imádságot imádkozzuk. A járvány miatt idén sajnos nem lesz zsíroskenyér reggelente.
  2. A héten szombaton, december 12-én reggel ifjúsági gitáros Roráte lesz.
  3. Szombaton nem lesz irodai szolgálat.
  4. A következő hétvégén (december 12-13) a szentmisék után a Karitász csoport gyűjtést szervez az „Egymillió csillag a szegényekért” akció keretében a templom előtt. Kérjük, adományaikat helyezzék el a kitett kosárkában, s válasszanak egy gyertyát ajándékba, illetve aki gondolja, naptárt is.
  5. Előre hirdetjük, hogy online adventi lelkinapot szerveznek a Plébánia atyái és a Jézus Szíve Nővérek december 19-én délután 14.00-16.00 óra között zoom-on. Címe: Illésnek előbb el kell jönnie! (Mt 17,10) Avagy Imádság és tettek? Jelentkezni december 17, csütörtök estéig lehet a ps*****************@gm***.com címen.
  6. Adventben gyóntatásra a járványhelyzetre tekintettel telefonos vagyszemélyes egyeztetés alapján van mód Általános feloldozást fogunk adni advent utolsó vasárnapján.
  7. Pásztorjátékot olyan módon szeretnénk tartani, hogy vírusviselt és ezért emberi számítás szerint már nem fertőző gyermek és felnőtt szereplők jelentkezését várjuk. Így a próbák biztonságosak lesznek. Felvétel biztosan készülni fog, a nyilvános templomi előadás lehetősége a járvány alakulásától függ.