csütörtök, szeptember 21, 2023
KiemeltKorábbi hirdetéseink

Szűz Mária mennybevétele (Nagyboldogasszony) 2021. augusztus 15.

  1.  A szentmise a Szent Lőrinc kápolnában szerdánként reggel fél 8-kor lesz.
  2. Augusztus 20. Hazánk nemzeti ünnepe. Imádkozzunk együtt Szent István király ünnepén! Plébános úr biciklinyeregbe hívja a népet, hogy elmenjünk a Szent Jobb körmenetre. Az érdeklődők e-mail formájában jelentkezzenek. Találkozunk 15 h-kor a plébániatemplom előtt.
  3. Nagyon közeleg az Eucharisztikus kongresszus időpontja. Aki még nem tette meg: REGISZTRÁLJON! A főplébánia csoportkódja: IEC-HYV9, a Szent Margit csoportkódja: IEC-69SL.
  4. Eucharisztikus Kongresszusra készülő, Csíkrákosról bejelentkezett 8 fő befogadására még várunk szállást biztosítani tudó jelentkezőket, eddig 4 személy elhelyezésére jött felajánlás.
  5. A Szent Lőrinc Katolikus Iskola teljes munkaidős, 8 órás takarítót keres. Érdeklődni az iskolában lehet.
  6. A hittanteremben szeretnénk rendet tenni. Kérjük azokat, akik a közel- vagy rég- múltban elveszett dolgaikat a templomban még nem keresték, szíveskedjenek megtenni. Miután a Karitász nem működik, a gazdára nem lelő tárgyakat szanáljuk. Kérjük még, hogy a hittanteremben jó szándékkal se tegyenek le ruhacsomagokat, mert nem tudjuk azokat sem szétosztani, sem tárolni. Megértésüket köszönjük.